Om oss

HENRIK FRETHEIM AS

Om oss

Henrik Fretheim AS er en totalentreprenør i bygg og anleggsbransjen. Vi er en liten, kvalitetsbevist entreprenør med gode referanser. Våre prosjekter er kjent for meget god kvalitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring! Vi er et lite firma i Kongsberg, Buskerud, med virksomhet i hovedsak i Buskerud, Telemark og Vestfold.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er et firma med lang erfaring innenfor tømrerbransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi utfører et stort spekter av jobber innenfor  tømrerfaget, og stiller som en totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og firmaet er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er svært opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens ønsker og behov. Vi jobber hele tiden for at kunder skal oppfatte oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger som blir utviklet av oss, og vi strekker oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.