VÅRE TJENESTER

HENRIK FRETHEIM AS

HENRIK FRETHEIM AS

Tjenester

Bilde av nybygg - Henrik Fretheim As - Snekker på Kongsberg

Nybygg

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Bilde av tilbygg på hus - Henrik Fretheim AS - Snekker Kongsberg

Tilbygg

Behøver du mer plass? Da kan et tilbygg være noe for deg. Vi i Henrik Fretheim As har lang erfaring innen tømreryrket og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdigstilling av et tilbygget.

Bilde av rehabilitering - Henrik Fretheim As - Snekker på Kongsberg

Rehabilitering

Å rehabilitere et eldre bygg krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg. Vi har mange års erfaring med rehabilitering av hus i sveitserstil og samtidig beholde den gamle stilen og sjarmen.

Hytte

Ønsker du å bygge hytte ? Arbeidet vi utfører skal består av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien for å søre for at hytten passer til kundens ønske.

Oppussing

Oppussing av eldre bolig til moderne standard er faglig krevende. Vi kan hjelpe deg med nytenkning og Oppussing slik at boligen passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi kan pusse opp både kjøkkenet og badet ditt.

Snekkertjenester

I tillegg til større prosjekter tar vi på oss små prosjekter. Behøver du ny garasje,  legge terrasse eller bytting av dører og vinduer. Så hjelper vi deg fra ide til ferdig resultat. Kontakt oss for et godt uforpliktende tilbud.

Trenger du en snekker?

La fagfolk gjøre jobben for deg! Henrik Fretheim AS er et solid snekkerfirma med gode referanser, og vi gir alltid vårt ytterste for fornøyde kunder. Kontakt oss idag for en gratis befaring!

Kontakt oss